Savunma sanayiinde Ankara zirvesi: İlhami Keleş Yakup Canbolat'ı ziyaret etti

Savunma sanayiinde Ankara zirvesi: İlhami Keleş Yakup Canbolat'ı ziyaret etti
 Yazı İşleri Müdürü
İlhami Keleş Yakup Canbolat görüşmesi, Ankara'da üst düzey bürokratik isimleri bir araya getirdi. Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Genel Müdürü İlhami Keleş, başkentteki yeni yönetim yapılanması kapsamında önemli bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Makine ve Kimya Endüstrisi bünyesinde üst düzey bir makam ziyareti gerçekleşti. MKE Genel Müdürü İlhami Keleş, başkent bürokrasisinin zirvesindeki isimle bir araya gelerek kurumsal temaslarda bulundu.

SAVUNMA SANAYİİ VE YEREL YÖNETİM ZİRVESİ

Genel Müdür Keleş, Ankara Valisi ve aynı zamanda Makine ve Kimya Endüstrisi Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürüten Yakup Canbolat ile makamında bir görüşme yaptı. Ziyaret, savunma sanayiinin öncü kuruluşu ile şehrin mülki idaresi arasındaki güçlü bağı bir kez daha ortaya koydu.mke1

ANKARA VALİLİĞİ MAKAMINDA TEBRİK GÖRÜŞMESİ

MKE Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgilere göre, resmi makamda gerçekleşen kabulde tebrik mesajları ön plana çıktı. Görüşme sırasında İlhami Keleş, Vali Yakup Canbolat'a yeni idari görevinin hayırlı olması temennisini iletti.

Görüşmenin kapanış bölümünde ise Genel Müdür Keleş, Ankara Valisi Canbolat'a başkentteki yeni çalışma dönemi ve yürütülecek projeler için başarı dileklerini sundu. Kabul, karşılıklı iyi niyet beyanlarının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.