Pehlivanlı'dan Ankara'daki Kırıkkalelilere ziyaret: "Dayanışmamızı güçlendirdik"
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Ankara'nın Mamak ilçesinde ikamet eden Kırıkkaleli hemşehrilerini ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Pehlivanlı, özellikle Kırıkkaleliler arasında tanınan ve Mamak'ta faaliyet gösteren Erciyes Pastanesi'nin sahibi Orhan Bey'i iş yerinde ziyaret etti.
KARDEŞLİK VE BİRLİK RUHU VURGUSU
Başkan Pehlivanlı, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için Orhan Bey'e gönülden teşekkür ettiğini belirtti. Bu anlamlı buluşmada kendisine Ahmet Uluçay ve Arif Uluyol isimli hemşehrilerin de eşlik ettiğini ifade etti.
Pehlivanlı, ziyaretin amacını ve önemini şu sözlerle vurguladı:
"Dayanışmamızı, kardeşliğimizi ve birlik ruhumuzu güçlendiren verimli bir buluşma oldu. Hemşehrilerimizin her zaman yanındayız."
ANKARA'DA KIRIKKALELİ İZLERİ
Başkent Ankara'da yaşayan Kırıkkalelilerin bir araya gelmesi ve memleket bağlarını güçlü tutması adına önemli bir adım olan bu ziyaret, Pehlivanlı'nın hemşehrilerine verdiği değeri gösterdi. Pehlivanlı, Kırıkkale'nin siyasi temsilcisi olarak il sınırları dışında dahi olsa hemşehrilerinin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.