Kırıkkale’de şehit ailelerine sağlık desteği için güç birliği
13
Vatan İçin Can Veren Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Osman Polat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, şehit ailelerine yönelik sağlık hizmetleri ve destek mekanizmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
23
Başkan Mümtaz Torunlu, şehit ailelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişimi için yürütülebilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, dernek olarak bu konuda iş birliğine hazır olduklarını belirtti. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Osman Polat ise şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmanın ve ailelerine gereken desteği sağlamanın önemli bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, sağlık alanında her türlü katkıya açık olduklarını ifade etti.
33
Görüşme sonunda, Vatan İçin Can Veren Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu, İl Sağlık Müdürümüz Polat’a Kırıkkale Şehitler Kitabı ve Türk Bayrağı hediye etti. Müdürü Polat, anlamlı hediyeler ve nazik ziyaretleri için Başkan Torunlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, şehit ailelerine yönelik sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.