Kırıkkale’de Futbol Turnuvası başladı
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvası, Türkan Hatun Yurt Müdürlüğü’nde barınan erkek öğrencilerin katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu.
Turnuvaya katılan öğrenciler hem kıyasıya mücadele etti hem de sporun birleştirici gücünü doyasıya yaşadı. Turnuvaya katılarak öğrencilerle bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, gençlerin coşkusuna ortak oldu. Maçların ardından öğrencilere hitap eden İl Müdürü Güneş, sporun gençlerin sosyal gelişimi ve kaynaşması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Ayrıca yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
Turnuvada Spor Şube Müdürü Adem Karakurt ve Türkan Hatun Yurt Müdürü Bülen Yavuz da öğrencileri yalnız bırakmayarak desteklerini gösterdi. Katılımcılara başarılar dileyen idareciler, bu tür etkinliklerin öğrencilerin hem fiziksel hem de sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade etti.
Düzenlenen turnuva, gençlerin hem eğlendiği hem de dostluklarını pekiştirdiği keyifli anlara sahne oldu. İl Müdürlüğü, benzer etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.