TEKİN, SEÇİM STARTI VERDİ

TEKİN, SEÇİM STARTI VERDİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, önceki gün Ak Parti mahalle temsilcileri ve ilçe teşkilatlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber: Havva Orhan-Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 14 Mayıs seçimleri öncesi verdiği iftar yemeği ile Ak Parti teşkilatı ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Seçim startını veren Başkan Tekin, mahalle temsilcilerinden daha gayretli bir seçim çalışması beklediğini vurguladı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir daha iktidara gelmesi gerektiği belirten Tekin,” Cumhurbaşkanımızı bir daha iktidara getirdiğimiz zaman Türkiye büyük bir hamle yapacak! Bir bor madeni geliştirdik. “Bor madeni geliştirmek” demek ham maddenin ayrıştırılması demektir. Güvenlik güçlerimizin giydiği çelik yelekler 16 -17 kiloydu. Çelik yelekler ile beraber tankların, helikopterlerin altındaki zırhların,  araçlardaki zırhların, ağırlığı azalacak ve yakıt tasarrufu azalacak. Sizin sandığa 1 oy atmanız askeri araçların zırhlı kısımlarındaki hafifleme yakıtlar da 1/3 oranında kar sağlayacak. Bu yüzden bu seçim çok önemli. Bu yüzden önümüzdeki seçim bir milat!” dedi.

 

BU SEÇİM BİR MİLAT

Başkan Tekin konuşmasına şöyle devam etti. ”Biz Cumhur ittifakında bulunan partilerin İlçe Başkanlarıyla da bir toplantı yapacağız. Biz öncelikle sizlerle bir Start verelim diye düşündük.  Seçimler için 1,5 aylık süreç var. Ciddi şekilde hepimiz gayret edersek Türkiye’nin önü açılacak. Ufkumuz açılacak. Gelecekte çocuklarımız daha rahat edecek. Bu yüzden önümüzdeki seçim bir milat!

 

15 TEMMUZ’A KARŞI DİK DURUŞ

15 Temmuz Darbesi’den dik duruşumuzla üstesinden geldik! Türkiye önemi bakımından Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan yerdir. 15 Temmuz Darbesi basit gibi görünüyordu ancak “Türkiye zarara uğrasın, Hükümet yıkılsın” diye PKK sempatizanları; Suriye’de Irak’ta pusuda bekliyordu. Birçok senaryolarla Türkiye parçalamanın hesapları yapılmıştı. Bugün Irak ve Suriye, Libya bölünemiyorsa, bunun nedeni Türkiye’nin duruşundan kaynaklanmaktadır.

 

GAYRET GÖSTERELİM

Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Devletleri’nin geleceğini oyluyoruz. O yüzden bu seçim çok önemlidir. Bu seçim Türkiye’nin bekası olduğu için; Cumhur İttifakı’na ve onun göstermiş olduğu adaylarla beraber tekrar bu seçimi almak için gayret sarf edeceğiz. Önemli olan Cumhurbaşkanımızın seçimi. İlçemizde yaptıklarımız zaten görünüyor.  Sizlerden 1,5 ay için gayretlerinizi rica ediyoruz!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.