Sanayi sicil bilgi sistemi

Sanayi sicil bilgi sistemi

​​​​​​​Kırıkkale Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Sahin, “Bakanlığımızca, Sanayi Sicil Bilgi Sistemine giriş işlemi 29 Ağustos 2019 tarihi itibari ile e-devlet üzerinden yapılması sağlanmıştır” dedi.

GİRİŞ YAPABİLECEK

Şahin, “Ancak sistemden yapılan inceleme neticesinde firmanızın e-devlet entegrasyonunu henüz yapmadığı tespit edilmiştir. Bu sebeple işletme yetkilinizin Sanayi Sicil Bilgi Sistemine https://sanayisicil.sanayi.gov.tr Sanayi Sicil Bilgi Sistemi Dikkat :E-Devlet sistemine geçilmiş olup 31/07/2019 tarihine kadar mevcut kullanıcı adı ve şifre kullanılarak giriş yapabilecektir. 01/08/2019 tarihi itibari ile sadece E-Devlet üzerinden giriş yapılacağından bu tarihe kadar E-Devlet alanından giriş yapılarak mevcut firmalarınızı Belge no ile işletme getir menüsünden üzerinize kaydetmeniz gerekmektedir.”

FİRMAYI ÜZERİNE ÇEKMESİ GEREKMEKTE

“sanayisicil.sanayi.gov.tr adresinden e-devlet kullanıcısı ile giriş yapması ve “Belge No İle İşletmemi Getir” bölümünden gerekli alanlar doldurularak ( vergi numarası – sanayi sicil belge numarası – elektrik abone veya gaz abone numarası veya kapasite raporu birlik onay sayısı )  sorumlu olduğu firmayı üzerine çekmesi gerekmektedir. Bu kapsamda özellikle 2019 dönemi Yıllık İşletme Cetveli girişlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi hususu da göz önünde bulundurularak entegrasyon sürecinin en kısa süre içerisinde tamamlanması gerekmektedir” dedi.

Haber: Sedat Gençay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.