MKE Kırıkkale personel alım ilanı

MKE Kırıkkale personel alım ilanı

Makine Kimya Endüstrisi(MKE) Kırıkkale, Ankara ve Çankırı'da personel alacağını açıkladı. Kariyer nette yayınlanan ilana göre en az 5 yıllık iş tecrübesi bulunan kalite mühendisi alımı yapılacak.

MKE Kırıkkale, Ankara ve Çankırı'da iş alımı yapacak. MKE AŞ Kariyer nette iş ilanı yayınladı. İş İlanında kalite mühendisi alacaklarını duyuran MKE AŞ şart olarak en az 5 yıllık iş tecrübesi istedi.

Başvuru şartları:

Üniversitelerin makine, kimya, fizik, endüstri, elektrik-elektronik, metalürji ve malzeme mühendisliği bölümlerinden mezun, Geçerlilik süresi içerisinde, İngilizce’ de en az; YDS: 70, TOEFL IBT: 73, IELTS: 5,5, PEARSON PBT: 60 ve üzeri puana sahip olan, Savunma, havacılık, uzay veya benzer sektörlerde en az 5 yıl kalite tecrübesine sahip olan,ISO 9001, AS/EN 9100, AQAP 2110, AQAP 2310 Kalite Yönetim Sistemleri hakkında bilgi sahibi

Başvuru hakkında diğer bilgiler:

Başvurular 4 Mart 2024 tarihinde saat 08:00'de sona erecek.
Detaylı bilgi için MKE AŞ Kariyer net adresini ziyaret edebilirsiniz.

MKE A.Ş. hakkında:

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), Türkiye'nin en köklü ve en büyük kamu kuruluşlarından biridir. 1950 yılında kurulmuş olan MKEK, savunma sanayinde ihtiyaç duyulan silah, mühimmat ve diğer malzemeleri üretmektedir. MKEK ayrıca, kimya ve metalurji alanlarında da faaliyet göstermektedir.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum