MKE hurda fabrikası depremzedeleri unutmadı

MKE hurda fabrikası depremzedeleri unutmadı

Elazığ ve Malatya'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 depremin ardından tüm Türkiye ve Kırıkkale tek yürek olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardımda bulunuyorlar.

KIZILAY'A TESLİM ETTİLER

Kırıkkale MKE Hurda Fabrikası güvenlik ekibi de aralarında topladıkları yardımları Türk Kızılay'ı Kırıkkale Şubesine bağışladılar. Kırıkkale MKE Hurda Fabrikası Güvenlik şefi Üçler Canatan, Deprem bölgesindeki vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, güvenlikteki mesai arkadaşlarına teşekkür etti.  Kırıkkale MKE Hurda Fabrikası Güvenlik Ekibi 18 yatak,  gıda kolileri, kıyafetleri Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere yolladılar.  Türk Kızılay'ı Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, MKE güvenlik ekibine teşekkür ettiler.

KIRIKKALE HALKI ÇOK DUYARLI 

Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler, “MKE hurda fabrikası güvenlik ekiplerimiz bizleri yalnız bırakmadılar.Türk Kızılay’ı deprem olduktan sonra hemen harekete geçti. Genel merkez nezdinde afet bölgelerine gıda takviyeleri yapılması amacıyla ekiplerimiz gönderildi ve Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yardım kampanyası başlattık. İdlib ile ilgili standımız vardı, standımızdaki görevimizi depremzedelere çevirdik. İdlib için sadece nakdi yardım topluyorduk şuanda ise battaniye, kıyafet, gıda kolisi, nakdi yardımı ve un yardımı alıyoruz. Nakdi ve ayni yardımların hepsini de makbuz karşılığı alıyoruz. Standımız duyulduktan sonra halkımız hemen büyük ilgi göstermeye başladı.”

GERİDE KİMSEYİ BIRAKMAYACAĞIZ

"Elazığ'da yaşanan depremin ardından yaraların sarılmasına devam ediliyor. Afet kaçamayacağımız bir olgu. Kızılay olarak geride kimseyi bırakmadan afetlere karşı eğitmek için devletimize destek olmaya gayret ediyoruz. Gün dayanışma günü, gün birliğimizi beraberliğimizi gösterme günü. Bu bölgede bulunan insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için bir kampanya başlattık. Dışarıda bir insanımız kalmasın, üşüyen bir yavrumuz kalmasın. Biz büyük bir milletiz. Devletimiz çok güçlü, yıkılanı yapacaktır ama biz de millet olarak, sivil toplum kuruluşları olarak, Kızılay olarak, devletimizin çabasına bir nebzede olsa katkı vermek için buradayız."

Haber: Ahmet Tezel

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.