Kırıkkale'de Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Kırıkkale'de Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale'de, törenler düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178’inci yılı tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de  törenlerle kutlanıyor. Kırıkkale’de Kutlama etkinlikleri dün sabah Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Kırıkkale Eminyet Müdürü Fahri Bulut, törenler sonrası makamında ziyaretleri kabul etti.

MAKAMDA ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178’inci yılı tüm yurtta ve Kırıkkale’de törenlerle kutlanıyor. Kutlama etkinlikleri dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Törene polis teşkilatı mensupları, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Cumhuriyet meydanında yapılan çelenk konulma töreninin ardından ziyaretleri makamında kabul etti.

TOPLU FOTOGRAF ÇEKİNİLDİ

Polis teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Gazetesi ailesi olarak Emniyet Müdürü Fahri Bulut’u makamında ziyaret ederek tebrik ettik. Hoşça sohbetlerin edildiği ziyarette, polis teşkilatının kuruluşu ve Kırıkkale halkının emniyeti ve huzurunun önemine değinilerek, Kırıkkale emniyetinin başarısından bahsedildi. Kısa süren ziyaret sonrası topluca objektiflere pozu verildi.

dsc_0169-001.jpg

dsc_0163.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.