Kırıkkale İl Genel Meclisi'nin yeni yönetimi belli oldu

Kırıkkale İl Genel Meclisi'nin yeni yönetimi belli oldu

Kırıkkale İl Genel Meclisi başkan vekilleri seçildi. Birinci Başkan vekili Ahmet Şenses olurken ikinci başkan vekili ise Duran Aras oldu.

Kırıkkale'de il genel meclis üyeleri bugün ilk toplantıya katılarak yönetim için seçim yaptı. Meclis Başkanı AK Partili Hüseyin Ceylan oldu. Kırıkkale İl Genel Meclisi birinci başkan vekili için de bugün seçim yapıldı. Ahmet Şenses ve Özgür Kasaboğlu'nun yarıştığı seçimde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ahmet Şenses 13 oy alırken, Cumhuriyet Halk Partili Özgür Kasaboğlu 8 oy aldı. Sandıktan bir geçersiz bir boş oy çıktı.

İKİNCİ BAŞKAN VEKİLİ DURAN ARAS OLDU

İkinci başkan vekili seçimlerinde ise CHP'li Okay Atmaca ve AK Partili Duran Aras yarıştı. 16 oy alan Duran Aras ikinci başkan vekili oldu. Rakibi ise 7 oy aldı. Başlan vekili seçimlerinden sonra asıl katip üyeliği için seçime geçildi. Onur Şencan, Cemal Piliç, Olay Atmaca, Sedat Akbulut isimlerinin yarıştığı seçimde oyların çoğunluğunu alan Onur Şencan ve Cemal Piliç yeni asıl katip üyeleri oldu. Yedek katip üyeliğine ise Güner Taş ve Naci Türkmenoğlu seçildi.

 İNTERNET EDİTÖRÜ
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.