Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MKE Genel Müdürü İlhami Keleş'i ziyaret etti

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MKE Genel Müdürü İlhami Keleş'i ziyaret etti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MKE A.Ş. Genel Müdürü İlhami Keleş'i ziyaret etti

Mustafa Kaplan gerçekleştirdiği görüşme hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaplan'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"MKE A.Ş Genel Müdürümüz İlhami Keleş’i ziyaret ederek verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz görüşmede;

Kırıkkale’mizde 2024 yılı içerisinde inşaatına başlanılacak olan yeni Mühimmat Fabrikamız ile ilgili, MKE A.Ş bünyesinde çalışan taşeron personellerimizin kurum bünyesinde kurulacak şirkette istihdam edilmesi ile ilgili, mavi yaka işçilerimizin saatlik ücretleri ile ilgili istişarelerde bulunduk.

Personel alımı için geçtiğimiz hafta yapılan yazılı sınav sonuçları önümüzdeki hafta açıklanacak ve ardından mülakat süreci ivedi bir şekilde başlayacaktır.

Kırıkkaleli her bir hemşehrimizin derdiyle ayrı ayrı dertleniyor, Kırıkkale’mizin her kesimindeki her sorun için durmaksızın çalışıyoruz.

MKE A.Ş ile ilgili vereceğimiz müjdeler çok az kaldı… Kıymetli Genel Müdürümüz Sn. İlhami Keleş’e istişareleri ve misafirperverliği için teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum