CHP ADAYLARINDAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET

CHP ADAYLARINDAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET

CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Kırıkkale'de çalışmalara başladı. Adaylar Kırıkkale'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Kırıkkale yerel siyaset oldukça hareketli. Kent genelinde ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi kent genelinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. CHP Kırıkkale Milletvekili ve Milletvekili adayı Ahmet Önal ile milletvekili adayları Ömer Eldemir, Ümit Duman  ve CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’yı ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ülke gündeminde ve kentteki güncel konular hakkında bilgi alışverişi yapılan ziyarette Varlı, ziyaretten dolayı adaylar Önal, Eldemir, Duman ve il başkanı Bozdağ’a teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Karışmaz, Meclis üyeleri Bilal Demircan, Hakan Şahin ve Meclis Başkan Yardımcısı Cihat Mencet de bulundu.

(MİNE ARSLAN DAY)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.