Boksun şampiyon kızları

Boksun şampiyon kızları

Çankırı'da çeşitli kategorilerde düzenlenen 'Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası' sona erdi.

K Yıldız Kızlar Türkiye Boks Şampiyonası kategorisinde Kırıkkaleli Elif Su Ölmez 63 kg’da Türkiye şampiyonu, 43 kg’da Eda Nur Kılıçcı Türkiye ikincisi oldu.

55 İL GENELİNDEN KATILIM OLDU

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Çankırı'da düzenlenen etkinliğe, Kırıkkale dahil 55 ilden yaklaşık 600 sporcu katıldı. 27 Ocak'ta başlayan etkinliğin final müsabakaları, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda yapıldı. Genç, Yıldız ve Üst Minik Kızlar kategorisinde düzenlenen etkinliği Çankırı'da yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Fuat Alparslan, bu şehirde herkesin spora büyük önem verdiğini söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Yıldız Bayan Boks Milli Takım Başantrenörü ve Çankırı Orta İlçesi Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Çınar, müsabakaların çok güzel geçtiğini belirterek, "Buradan Avrupa ve dünya şampiyonasına gidecek sporcular ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Bizlere destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

VALİ SEZER’DEN TEBRİK MESAJI

Konu hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ”Çankırı'da düzenlenen Yıldız Kızlar Türkiye Boks Şampiyonasında ilimize bir ilk yaşatan ve 63 Kg'da Türkiye Şampiyonu olan Elif Su Ölmez ile 43 Kg'da Türkiye ikincisi olan Eda Nur Kılıçcı'yı kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Haber: Ahmet Tezel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.