Yeni döneme adım adım: Kırıkkaled'e okullar denetlendi!

Yeni döneme adım adım: Kırıkkaled'e okullar denetlendi!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulunu ziyaret ederek yürütülen fiziki ve idari hazırlıkları yerinde denetledi.

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde kentteki okulların eksiksiz hazırlanması amacıyla başlattığı saha ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Hazırlık çalışmaları kapsamında Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokuluna giden Güney, okulun fiziki ve eğitsel durumunu mercek altına aldı.

ogretmen-muhittin-ardahan-ortaokulu-derslik-incelemesi

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ RAHMİ GÜNEY SAHADA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Okul yöneticileri tarafından karşılanan İl Müdürü Rahmi Güney, okulun mevcut öğrenci ve öğretmen kadrosu ile fiziki altyapısı hakkında ayrıntılı brifing aldı. Eğitim ortamlarının kalitesini yükseltmek için planlanan bakım ve onarım süreçleri masaya yatırıldı.

rahmi-guney-ogrenci-velileri-ile-gorusme​​​​​​​

DERSLİKLERDEN KAZAN DAİRESİNE KADAR KAPSAMLI İNCELEME

Ziyaret sırasında okulun tüm birimlerini tek tek gezen Güney; derslikler, sosyal etkinlik alanları, okul bahçesi ve yerleşkesi, kütüphane ve kalorifer dairesinde detaylı incelemelerde bulundu. Öğrencilerin hijyenik, güvenli ve verimli bir ortamda ders başı yapabilmesi için yürütülen çalışmaların titizlikle takip edildiğini vurguladı.

OKULA GELEN VELİLERLE SAMİMİ BULUŞMA

İncelemeler esnasında yeni dönem için öğrenci kaydı yaptırmaya gelen velilerle de bir araya gelen Güney, velilerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Çocukların en iyi şartlarda eğitim alması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

ŞUBE MÜDÜRÜ HASAN CESUR DA ZİYARETE EŞLİK ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’in gerçekleştirdiği inceleme ziyaretine Şube Müdürü Hasan Cesur da eşlik ederek teknik ve idari konularda hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.