Yahşihan’da vatandaşların talepleri yerinde dinlendi

Yahşihan’da vatandaşların talepleri yerinde dinlendi
 Muhabir
AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Yahşihan ilçesini ziyaret etti.

Yahşihan ilçesinde, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ve Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un katılımıyla gerçekleşen Türkiye Yüzyılı Buluşmaları, sıcak ve samimi anlara sahne oldu. İlçede kurulan semt pazarını birlikte gezen Erdoğan ve Sungur, esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

ahmet2.jpg

Ziyaret sırasında vatandaşlarla tek tek selamlaşan Milletvekili Erdoğan, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken, vatandaşların taleplerini dikkatle dinledi. Programda, ilçedeki dayanışma ve birlik beraberlik ruhu ön plana çıktı. Vatandaşlar da böyle anlamlı bir ziyaretin kendilerinde memnuniyet yarattığını dile getirdi.

ahmet3.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Sayın Milletvekilimiz Asuman Erdoğan ile birlikte semt pazarımızda hem esnafımızı hem de hemşerilerimizi ziyaret ettik. Bu sıcak karşılamadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Milletvekilimize nazik ziyareti için şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

ahmet4.jpg

Milletvekili Erdoğan ise, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda vatandaşların görüşlerini yerinde dinlemenin büyük önem taşıdığını belirterek, “Ankara ve çevre ilçelerde halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Onların öneri ve beklentileri, çalışmamızın yönünü belirlemede yol gösterici olacaktır.” dedi.

Yahşihan’daki bu anlamlı buluşma, bölgedeki dayanışma ve ortak hedeflere olan inancın güçlü bir göstergesi olarak değerlendirildi.

ahmet5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum