Yahşihan eski müftüsü Döğer hayatını kaybetti

Yahşihan eski müftüsü Döğer hayatını kaybetti
Bir dönem Ankara Büyükşehir Belediyesinde Mezarlıklar Müdürü olarak görev yapan eski Kırıkkale’nin ilçeleri Yahşihan ve Bahşılı Müftüsü Kamuran Döğer hayatını kaybetti.

Uzun yıllar Kırıkkale Yahşihan, Bahşili ve Ankara Çamlıdere ilçelerinde müftülük görevlerinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski yöneticilerinden Kamuran Döğer hayatını kaybetti.
1956 yılında Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde doğan 69 yaşındaki Döğer, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

muftu-doger.jpg

Eski Yahşihan Müftüsü Döğer, son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesinde görev yapmıştı. Döğer'in cenazesi, 14 Şubat 2025 Cuma günü Gölbaşı Mezarlık Camii’nde kılınan namazın ardından Gölbaşı Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına çok sayıda vatandaş katılarak Döğer'i son yolculuğuna uğurladı. Üç çocuk babası olan Döğer, Arapça ve Almancanın yanı sıra Fransızca da biliyordu.

muftu-doger1.jpg

Döğer'i yakından tanıyan yeniankara.com.tr ve Ankara Ulus Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Çetin, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Kaynak:YENİ ANKARA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum