Victor Hugo’nun klasiği Kırıkkale seyircisiyle buluşuyor

Victor Hugo’nun klasiği Kırıkkale seyircisiyle buluşuyor
 İnternet Editörü
Victor Hugo’nun adalet, vicdan ve ölüm cezası üzerine çarpıcı bir sorgulama sunduğu klasik eseri Bir İdam Mahkûmunun Son Günü, Tiyatro Go yapımı ile Kırıkkale seyircisiyle buluşuyor! 6 Nisan 2025’te Kırıkkale Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de sahnelenecek

Eser, idam infazlarını bir tür eğlenceye çeviren topluma karşı, adalet sisteminin işleyişini ve ölüm cezasının etik boyutlarını sorgulayan güçlü bir anlatı sunuyor. Mahkûmun yargılanma süreci ve idama gidişi boyunca seyirciye derin bir vicdani hesaplaşma yaşatırken, asıl suçlunun kim olduğu sorusunu düşündürüyor: Katil mi, yoksa infazı bir gösteri gibi izleyen toplum mu?
Modern edebiyatın ilk monoloğu kabul edilen bu başyapıt, sahneye usta bir ekip tarafından taşınıyor. Oyunun süpervizörlüğünü deneyimli sanatçı Altan Gördüm üstlenirken, yönetmen koltuğunda Sertaç Yekeboğa oturuyor. Başrolü ise mahkûm karakterine hayat veren Oğuz Öztaş üstlenerek seyirciye unutulmaz bir performans vadediyor.
Tiyatronun düşündüren ve sarsıcı anlatımıyla, adalet sistemini, vicdanı ve toplumsal değerleri yeniden sorgulamak isteyen tüm sanatseverleri bu özel gösterime bekleniyor.
Victor Hugo’nun adalet, vicdan ve ölüm cezası üzerine çarpıcı bir sorgulama sunduğu klasik eseri Bir İdam Mahkûmunun Son Günü, Tiyatro Go yapımı 6 Nisan 2025’te Kırıkkale Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de sahnelenecek. Oyunun oyunun bilet satışları başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.