Vali Makas Obaköy'ü gezdi! Ne zaman açılacak
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Kızılırmak kenarına inşa edilen ve yaklaşık 2 aydır kapalı olan Obaköy'de incelemelerde bulundu
Kırıkkale’nin eğlence ve dinlenme merkezlerinden biri haline getirilmesi için büyük emekler verilerek Kırıkkale halkının hizmetine sunulan Obaköy yaklaşık 2 aydır kapalı. Tadilat çalışmaları kapsamında kapanan ve hala açılmayan Obaköy adeta atıl duruma düştü.
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın Obaköy'ü ziyaret etmesi sonrası ne zaman açılacak sorusunu akıllara geldi. Vali Makas'ın ziyareti sonrası yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
Sayın Valimiz Mehmet Makas, ilimizin doğal ve tarihi güzelliklerini barındıran Obaköy'ü ziyaret etti. Sayın Valimiz, Kızılırmak'ın görüntüsüyle adeta örtüşen, Kızılırmak su ürünleri müzesinden, çocuk tarım akademisine, hobi bahçelerinden geleneksel kültür alanlarına kadar birçok aktivitenin yer aldığı tesiste incelemelerde bulundu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.