Trafik kazası bir can daha aldı! Kırıkkaleli sevilen genç hayatını kaybetti
Kırıkkale’nin Ahılı köyü, Kurban Bayramı arifesinde yaşanan acı bir kayıpla sarsıldı. Köy sakinlerinden, merhume Kötü Emine’nin torunu ve Yaşar Önal’ın oğlu Ümit Önal, geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.
TRAFİK KAZASI ÜMİT ÖNAL’I HAYATTAN KOPARDI
Bayram gecesi, Ahılı köyü Yokuş Yol mevkisinde meydana gelen kazada ağır yaralanan Ümit Önal, günlerce yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Önal’ın vefatı, ailesi başta olmak üzere tüm köy halkını derin bir yasa boğdu.
Dilek, Melek, Semra ve Derya Önal’ın kardeşi olan Ümit Önal, genç yaşına rağmen efendiliği ve yardımseverliğiyle çevresinde büyük takdir toplayan, herkesin gönlünde taht kurmuş bir isimdi.
Köy halkı tarafından çok sevilen Ümit Önal’ın cenazesi, bugün 17 Haziran 2025 Salı günü, öğle namazına müteakip Ahılı Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Ahılı köyü mezarlığına defnedilecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.