TGB’den Yaşar’a ziyaret

TGB’den Yaşar’a ziyaret

Türkiye Gönüllüler Birliği (TGB) Batıkent Örgütü ve Liseliler Birliği, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Gençleri...

Türkiye Gönüllüler Birliği (TGB) Batıkent Örgütü ve Liseliler Birliği, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Gençleri karşısında gören Yaşar memnuniyetini dile getirirken, gençlere siyasetle ilgili tavsiyelerde bulundu. Üniversite öğrencilerinin haricinde, Liseliler Birliği ile de liseli gençlerin kendilerine katıldıklarını belirten gençler, “Artık sadece üniversite sorunlarıyla değil toplumumuzun sorunlarıyla da yakından ilgileniyoruz” diye konuştular.

ŞİDDETTEN UZAK DURUN

Yaşar, “1965 yılından bu yana siyaset yapıyorum. O gün hangi fikirleri savunuyorsam bugün de öyle. Sizler gibi cumhuriyet ışığını sürdürmek için çalışıyorum. Sizlere tavsiyem, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerine sahip çıkın. Kendinizi devamlı yenileyin ve geliştirin. Kavgadan hiçbir zaman hoşlanmadım hoşlanmıyorum da. Şiddetten ve kavgadan her daim uzak durun ve kamu mallarına da kesinlikle zarar vermeyin. Sizin gibi gençler okullarında da başarılı olmak zorundalar. Geleceğimiz sizin ellerinizde. Türkiye’ye de sahip çıktığınız için sizleri kutluyorum” sözleriyle gençlere tavsiyelerde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.