Süper Lig'de 3. hafta Avrupa maçları nedeniyle ertelemeler var
23-25 Ağustos tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak hakemler belli olurken, Avrupa kupalarında mücadele eden takımların maçları ise ertelendi.
3. HAFTA KARŞILAŞMALARINDA GÖREV ALACAK HAKEMLER:
-
23 Ağustos Cuma
- Corendon Alanyaspor - Göztepe (21:00): Muhammet Ali Metinoğlu
-
24 Ağustos Cumartesi
- Net Global Sivasspor - İkas Eyüpspor (19:15): Zorbay Küçük
- Sipay Bodrum FK - Tümosan Konyaspor (21:45): Çağdaş Altay
-
25 Ağustos Pazar
- Kasımpaşa - Adana Demirspor (19:15): Abdullah Buğra Taşkınsoy
- Antalyaspor - Atakaş Hatayspor (21:45): Atilla Karaoğlan
- Çaykur Rizespor - Fenerbahçe (21:45): Turgut Doman
AVRUPA KUPALARI NEDENİYLE ERTELENEN MAÇLAR:
Avrupa kupalarında play-off maçlarına çıkan Galatasaray, Samsunspor, Trabzonspor ve Başakşehir’in Süper Lig’de bu hafta oynayacakları maçlar ertelendi. Bu doğrultuda, Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-RAMS Başakşehir, ve Trabzonspor-Bellona Kayserispor karşılaşmaları ileri bir tarihte oynanacak.
BEŞİKTAŞ HAFTAYI BAY GEÇECEK:
Beşiktaş ise bu hafta herhangi bir karşılaşma oynamayacak ve haftayı bay geçecek. Avrupa’da temsilcilerimizin başarıyla mücadele etmeleri için lig takviminde yapılan bu düzenlemeler, takımların yükünü hafifletmeyi amaçlıyor.
Süper Lig’deki heyecan, Avrupa’daki temsilcilerimizin dönüşüyle birlikte kaldığı yerden devam edecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.