Sıla-i Rahim ruhu Beyobası’nda hayat buldu

Sıla-i Rahim ruhu Beyobası’nda hayat buldu

Kırıkkale Belediyesi Meclis Üyesi ve kentin tanınmış iş insanlarından Arif Yıldırım, Balışeyh ilçesine bağlı Beyobası köyünde köy halkını ve birçok davetliyi “Sıla-ı Rahim” temalı birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya getirdi.

22.jpg

İKİ KUŞAK AYNI SOFRADA

Beyobası köyünün ileri gelenlerinden Alika’nın arsasına kurulan çadırlarda gerçekleşen yemekte eski ve yeni kuşak bir araya geldi.

ss.jpg

Yıldırım, bu özel etkinlikle hem geçmişi yad etmek hem de gelecek nesiller arasında köprü kurmak istediklerini ifade etti. “Bu yemeği geçmişlerimizin ruhuna ithafen ve köyümüzün birleştirici gücü olmak adına düzenledim. Aynı zamanda eski ve yeni kuşakların kaynaşmasını sağlamak istedim,” dedi.

1-001.jpg

YOĞUN KATILIM DİKKAT ÇEKTİ

Etkinliğe Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Balışeyh Belediye Başkanı Savaş Akyüz, TSO Başkanı Ahmet Varlı, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, Engin Avcı, belediye meclis üyeleri, köy halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

11.jpg

TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA VURGU

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemek programı, sadece bir buluşma değil, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve kültürel değerlerin yaşatılması adına da anlamlı bir adım olarak değerlendirildi. Katılımcılar, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini temenni etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.