TBMM’de Baro Başkanları ile kritik görüşme!

 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu olarak Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve çeşitli Baro Başkanlarını dinlediklerini açıkladı.

Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu olarak önemli bir çalışmaya imza attıklarını açıkladı. Öztürk, komisyonda Türkiye Barolar Birliği Başkanı ile çeşitli baro başkanlarının görüşlerini dinlediklerini belirterek, “Her sese kulak veriyoruz. Türk’ün huzur ve selameti için gayretle çalışıyoruz” dedi.

TBMM çatısı altında faaliyet gösteren Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, toplumun farklı kesimlerinden gelen görüş ve talepleri titizlikle değerlendiriyor. Komisyonun amacı, demokratik ilkeler çerçevesinde ülkenin birlik ve beraberliğini pekiştirmek, hukukun üstünlüğünü güçlendirmek ve toplumsal barışı sağlamak.

Halil Öztürk, komisyonda yapılan görüşmelerle Türkiye Barolar Birliği ve baro başkanlarının hukuk alanındaki sorunları ve taleplerinin doğrudan dinlendiğini vurguladı. “Demokrasimizin güçlenmesi, vatandaşlarımızın adalet sistemine güveni için hukukçularımızın görüşleri bizim için çok kıymetli” diyen Öztürk, “Her görüşü dikkate alarak, milletimizin ortak menfaatine yönelik çözümler geliştirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri