Yahşihan Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen özel bir etkinlikte şehit yakınları, gaziler ve ailelerini bir araya getirdi. Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeği, 15 Temmuz şehitlerinin anısını yaşatmak ve kahramanlarımızı minnetle anmak amacıyla düzenlendi.
Başkan Sungur, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın emanetlerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.
15 Temmuz’un Türk milleti için unutulmaz bir dayanışma ve direniş günü olduğunu vurgulayan Sungur, “Demokrasiye ve milli birliğimize sahip çıkma kararlılığımızı her zaman sürdüreceğiz” dedi.
Program boyunca şehit yakınları ve gazilerle tek tek sohbet eden Başkan Sungur, onların hikayelerini dinleyerek moral ve destek vermeyi amaçladı. Yahşihan Belediyesi, 15 Temmuz’un anlam ve önemini gelecek nesillere aktarmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.