Milletvekili Kaplan müjdeyi verdi! Kırıkkale için Adalet Bakanlığı kontenjanları açıklandı

 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Adalet Bakanlığı personel alımı ilanının yayınlanmasının ardından kent sakinleri için büyük bir istihdam kapısı aralandı.

Adalet Bakanlığı, adliye ve ceza infaz kurumlarındaki iş yükünü hafifletmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla büyük bir personel alım süreci başlattı. Ülke genelinde binlerce adayın heyecanla beklediği ilan, Kırıkkale’de de geniş yankı buldu.

ADALET BAKANLIĞI İSTİHDAMINDA KIRIKKALE DETAYI

Söz konusu büyük istihdam hamlesine ilişkin müjdeli gelişmeyi siyasi kanat kamuoyuyla paylaştı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, bakanlığın yürüttüğü projeksiyon dahilinde şehre kazandırılan kadroların müjdesini şu sözlerle duyurdu:

"Adalet Bakanlığımızın 15.000 sözleşmeli personel alımı kapsamında Kırıkkale’mize toplam 37 kişilik kontenjan ayrıldı."

TOPLAMDA 37 YENİ KAMU GÖREVLİSİ ALINACAK

Açıklanan resmi verilere göre, Kırıkkale genelinde adli mekanizmanın farklı kademelerinde görevlendirilmek üzere toplam 37 yeni sözleşmeli personel istihdam edilecek. İşe alınacak personellerin hem il merkezindeki adliyelerde hem de çevre ilçelerdeki ilgili birimlerde görevlendirileceği öğrenildi.

İLÇELER VE MERKEZ İÇİN BAŞVURU DETAYLARI NETLEŞTİ

Milletvekili Mustafa Kaplan, adliye kadrolarına başvuru yapmayı düşünen genç iş adaylarına yönelik bir de başarı mesajı yayınladı. Kaplan, sosyal medya ve basın yoluyla paylaştığı bilgilendirme metnini şu ifadelerle tamamladı:

"İlimiz ve ilçelerimizde görev yapmak üzere gerçekleştirilecek personel alımının hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, başvuru yapacak tüm adaylara başarılar temenni ediyorum. Kontenjan dağılımı ve başvuruya ilişkin detaylar görselde yer almaktadır"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri