Kırıkkale'de Tatlıcak-Ocakbaşı arası asfaltlanıyor

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Tatlıcak ve Ocakbaşı köyleri arasında uzun süredir beklenen yol yapım çalışması nihayet başladı. Köyler arası bağlantıyı sağlayan 5 kilometrelik yol için Sathi Kaplama Yol Yapım Çalışması yapılıyor.

Bölge halkının yakından takipçisi olduğu ve tamamlanmasıyla birlikte günlük yaşamı büyük ölçüde kolaylaştıracak bu önemli altyapı yatırımı, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Yol yapım çalışmalarının başlaması üzerine, köylüler ve bölge sakinleri, bu hizmetin hayata geçirilmesinde emeği geçen idarecilere sonsuz teşekkürlerini iletti. Özellikle; Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Delice Kaymakamı Tugay Cingirt, İl Özel İdaresi Müdürü Murat Şahin başta olmak üzere, projede katkısı bulunan tüm kurum ve kişilere şükranlarını sundular. Bu çalışma, Tatlıcak ve Ocakbaşı köyleri arasındaki ulaşım standartlarını yükselterek, bölge ekonomisine ve sosyal yaşamına olumlu katkılar sağlaması bekleniyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolun vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri