Kırıkkale’de Ramazan coşkusu Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanacak!

 İnternet Editörü
Kırıkkale her yıl geleneksel olarak kurulan Ramazan Sokağında stantların son montajları tamamlanmak üzere. Montajları tamamlanan stantlar ise vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Ramazan Sokağında yöresel lezzetler dahil her şey var.

Kırıkkale Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamak isteyen vatandaşlar için özel bir etkinlikler kapsamında kurulan Ramazan Sokağı, kısmen hizmete açıldı. 1-29 Mart tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda açık olacak Ramazan Sokağı, her yaştan insanı bir araya getirecek.

Ramazan Sokağı’nda geleneksel lezzetlerden el sanatlarına, hediyelik eşyalardan kültürel etkinliklere kadar birçok farklı ürün yer alacak. Ramazan müzikleri eşliğinde gerçekleşecek etkinliklerde, çocuklar için eğlenceli oyunlar ve sürpriz hediyeler de bulunacak. Dayanışma ve paylaşma ruhunun en güzel şekilde hissedileceği etkinliklerde, iftar sofraları da kurulacak. Vatandaşlar, Ramazan ayının bereketini ve huzurunu hep birlikte paylaşırken, birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergilenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri