Kırıkkale-Kırşehir hattında büyük kaza! Ekipler seferber oldu

 Muhabir
Kırıkkale trafik kazası haberiyle sarsıldı; gece karanlığında arıza yapması nedeniyle yol kenarında bekleyen otomobile arkadan gelen başka bir aracın süratle çarpması sonucu büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Kırıkkale-Kırşehir D765 kara yolunun 32. kilometresinde gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Alınan bilgilere göre, yolculuk esnasında teknik arıza yaşayan 52 ACH 322 plakalı Tofaş marka otomobilin sürücüsü A.D., aracını güvenli bölgeye çekmek için bankette durdurdu.

KIRIKKALE-KIRŞEHİR KARA YOLUNDA CAN PAZARI

Aynı istikamette seyir halinde olan G.S. idaresindeki 26 PS 612 plakalı Citroen marka otomobil, karanlığın da etkisiyle yol kenarında duran aracı fark edemeyerek arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da savrulurken, yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

ARIZA YAPAN ARAÇ ZİNCİRLEME TEHLİKE YARATTI

Bölgeye ulaşan trafik ekipleri, yeni bir kazanın yaşanmaması adına kara yolunda geniş güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü şekilde sağladı. Güvenlik güçlerinin ilk tespitlerine göre, kazada her iki otomobilin sürücüsü ile araçlarda yolcu konumunda bulunan 4 kişi olmak üzere toplamda 6 kişi yaralandı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilen 6 yaralının tedavisi sürüyor. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, tedavi altındaki yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri