Kırıkkale il jandarma komutanlığı'ndan hırsızlık firarilerine darbe

 İnternet Editörü
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hırsızlık firarisini yakaladı. Adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü titiz çalışmalarla aranan şahıslara göz açtırmıyor. "Aranan Şahısların Yakalanması"na yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında, haklarında uzun süreli hapis cezası bulunan 3 kişi kıskıvrak yakalanarak adalete teslim edildi.

JANDARMADAN KAÇAMADILAR: 3 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALAN

Kırıkkale İl Genel Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede huzur ve güvenliğin tesisi amacıyla gerçekleştirdiği operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgilere göre, jandarma ekiplerinin saha çalışmaları neticesinde; "Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Sureti ile Hırsızlık" suçundan aranan L.A. (40), A.K. (47) ve M.A. (47) isimli şahısların izine ulaşıldı.

HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHISLARA OPERASYON

Yapılan operasyonla gözaltına alınan şahısların adli sicil kayıtları incelendiğinde, her birinin üzerinde kesinleşmiş 8 yıl 9 ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen firari hükümlüler, tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Jandarma teşkilatı, Kırıkkale genelinde suç ve suçluyla mücadelenin, halkın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri