Eş durumundaki ablalar vitrinin en önemli parçası!

Haberturk'ten Balçiçek İlter'e konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin 15 Temmuz sonrası yaşananların ardından çok önemli bir konuya dikkat...

Haberturk'ten Balçiçek İlter'e konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin 15 Temmuz sonrası yaşananların ardından çok önemli bir konuya dikkat çekti. FETÖ içerisinde kritik yapılanmalardan biri olan 'Abla'ların mutlaka incelenmesi gerektiğine dikkat çeken Zengin, akıllara tutuklanan darbeci generallerin eşlerini getirdi. FETÖ içerisindeki evliliklerde de önemli bir nokta olan katalog meselesi ve örgüt dışından evlenmeye onay verilmediği düşünüldüğünde Zengin'in söylemlerinde ne kadar haklı olduğu görülüyor.

İşte Özlem Zengin'in o röportajındaki çarpıcı tespitler...

NE ÖĞRENDİK 15 TEMMUZ'DAN?

Öncelikle bu süreç bize Cumhurbaşkanı'mızın kararlılığını, vatanı ve milleti için nasıl yola çıktığını bir kez daha gösterdi. Cumhurbaşkanı'nın güçlü ve cesur yapısına tekrar şahitlik ettik. Halkı için nasıl kararlı bir duruş sergilediğini ve halkın da hem Cumhurbaşkanı'nı hem de temsil ettiği konumu nasıl cansiperane savunduğunu, hayatlarını vermeye hazır olduğunu biliyorduk ama daha kesin bir şekilde fark ettik. Müthiş kıymetli bir birliktelik bu, karşılıklı müthiş bir özveri... Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Gezi sürecinden bu yana bize yansıttığı bir demokrasi tecrübesi vardı, o dönem onu karşılamaya havaalanına gitmiştik, hatırlarsanız... İşte o tecrübe bugün önce kalkışma gecesine, ardından demokrasi nöbetlerine taşındı.

"KADIN ONLAR İÇİN DEKORUN BİR PARÇASI"

Kadın onlar için dekorun bir parçası. Bu kurgunun ve resmin tamamlanması için kast sistemi devam etmeli. Kadınlar asli unsuru değil, çok net bir kullanma durumu. Kadının meta olarak kullanılmasının en net örneği. Kadın başını örtmek istiyor, "Hayır örtme'' diyor. "Senin böyle olman lazım'' gibi... Ya da tam tersi, kadın rektörün başı örtülüyor, o ara işlerine öyle geldiği için. Düşünsenize, evde seccade bile bulundurmuyor; çocuk görür de anaokulunda söyler vs... Bu arada hem dekorun bir parçası hem de unutmamak lazım ki kadınlarla bir eve girmek kolay. Bu terör örgütü bir şey olmadan önce evlerde altlığını hazırlıyor.

"SOHBET ORTAMLARINDA BİR KEHANET GİBİ OLACAKLARA HAZIRLIYORLAR"

Yani sohbet ortamlarında bir kehanet gibi olacaklara hazırlıyorlar. Ben eminim ki bu darbe girişimiyle ilgili altlıklar hazırlanmıştır. Daha dershanelerle ilgili hukuki düzenleme yokken bile onların kapatılacağı bilgisi evlerde yayılıyordu.

"DARBECİ ASKERLERİN EŞLERİ MUTLAKA DİNLENMELİ"

Benzer yönü var. Cuma sohbeti yapıyorsunuz, sevdiğiniz abla gelmiş, orada size anlatırken diyor ki: "3 gün sonra dava patlayacak, birilerinin yolsuzluğu ortaya çıkacak.'' Bir keramet gösterme hali. Bir şeyler olmadan önce altlığını hazırlama... Kadınların en çok kullanıldığı alan. Yeni evlere, yeni insanlara temas etmek için dini kullanarak o sohbet halkalarında bunları yaymak. Darbeci askerlerin eşleri mutlaka dinlenmeli. Onlar neyi, ne kadar biliyorlar? İnanılmaz bilgileri olduğunu düşünüyorum. Bu terör örgütünü çözmek için kadınlara bakmak lazım. Eş durumundaki ablalara bakmak lazım. O kadınlar kendilerini gizleme vitrininin en önemli parçaları.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri