BOZDAK'tan Karagöl'de sonbahar şöleni! Kırıkkaleli dağcılar renklere yürüdü

Kırıkkale'nin aktif doğa sporları kulübü Bozkır Dağcılık (BOZDAK), sonbahar programını Ankara’nın popüler doğa rotası Çubuk Karagöl’de başarıyla gerçekleştirdi.

Kırıkkale'nin doğa sporları alanındaki en aktif temsilcisi Bozkır Dağcılık (BOZDAK) Kulübü, sonbaharın büyüleyici atmosferini Ankara'nın gözde rotası Çubuk Karagöl'de gerçekleştirdiği unutulmaz bir doğa yürüyüşü ile taçlandırdı. Kulüp, doğaseverleri sarıdan kırmızıya dönen yaprakların oluşturduğu manzarada hem spor yapmaya hem de sonbaharın tüm renklerini deneyimlemeye davet etti.

Çok sayıda doğa tutkununun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Karagöl'ün eşsiz güzelliği içinde sabahın erken saatlerinde başladı. Katılımcılar, göl çevresindeki parkuru tamamlarken, sarı, kırmızı ve yeşil tonlarıyla bezenmiş orman dokusu içinde ilerledi. Dağcılar, bu görsel şölen eşliğinde yürüyüşlerini tamamlarken, bol bol fotoğraf çekerek Karagöl'ün güzelliklerini kayıt altına aldı ve unutulmaz anılar biriktirdi.

BAŞKAN DİM: "UYUM İÇİNDE HARİKA BİR PROGRAM YAPTIK"

Etkinlik sonunda bir açıklama yapan Bozkır Dağcılık Kulübü Başkanı Mehmet Dim, programın başarısından ve katılımcıların uyumundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dim, "Dün sonbaharın renklerini doyasıya yaşadığımız harika bir program yaptık. Çubuk Karagöl'de çok güzel bir rotada, eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdik," ifadelerini kullandı. Başkan Dim, ayrıca "Katılan ve uyum içinde programın yürütülmesine katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim," diyerek doğa tutkunlarına minnettarlığını sundu.

Gün boyu süren doğa ve spor dolu maceranın ardından, katılımcılar akşam saatlerinde kamp ateşi etrafında bir araya geldi. Sıcak sohbetlerle geçen bu anlar, yürüyüşün yorgunluğunu üzerlerinden atarak günü keyifli bir şekilde sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri