PFDK'nın beklenen kararı sonunda açıklandı: Fenerbahçeli futbolcular kavgadan sevk edildi!

PFDK'nın beklenen kararı sonunda açıklandı: Fenerbahçeli futbolcular kavgadan sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan saha olaylarına ilişkin PFDK sevklerini kamuoyuyla paylaştı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan saha olaylarına ilişkin PFDK sevklerini kamuoyuyla paylaştı.

Trabzonspor'dan antrenör Egemen Korkmaz ile Fenerbahçe'den kulüp görevlileri Kürşat Çelik ve Okan Özkan'ın PFDK'ya sevk edildiği duyuruldu.

Ayrıca, Fenerbahçe'den Bright-Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın da müsabakada yaşanan kavgalar ve sportmenliğe aykırı hareketler nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 45. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Trabzonspor antrenörü Egemen Korkmaz'ın kavgaya karıştığı gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildiği, Fenerbahçe kulübü yöneticileri ve futbolcularının da benzer nedenlerle PFDK'ya sevk edildiği ifade edildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.