Pehlivanlı’dan esnafa sıcak ziyaretler: Kırıkkale’de dayanışma güçleniyor
Kırıkkale’de AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, kent merkezinde esnaf ziyaretlerini yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarından gün batımına kadar sokak sokak, dükkan dükkan gezerek esnafla bir araya gelen Pehlivanlı, hem ticari hem de sosyal hayatın önemli aktörleriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Pehlivanlı, ziyaretlerde esnafın yalnızca ekonomik anlamda değil, aynı zamanda mahalle kültürünün, komşuluğun ve toplumsal dayanışmanın temel yapı taşları olduğunu ifade etti. “Her dükkanın arkasında farklı bir emek, her sohbetin içinde ayrı bir yaşam hikâyesi var” diyen İl Başkanı, esnafın kentin ruhunu yaşatan en önemli unsurlar arasında yer aldığını belirtti.
Gerçekleşen ziyaretlerde esnafın sorunları, talepleri ve önerileri dikkatle dinlendi. Karşılıklı güven ve samimiyetin öne çıktığı buluşmalarda, Pehlivanlı esnafın yanında olduklarını vurguladı. “Bu şehirde esnaf varsa sokaklar canlı, gönüller ferah demektir. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte daha güzeliz” sözleriyle dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Ziyaretler sırasında birçok esnaf kepenk açarak Başkan Pehlivanlı’yı karşıladı, kimi çay ikramında bulundu, kimi de hal hatır sorarak sıcak görüntüler oluşturdu. Esnaftan AK Parti teşkilatına yoğun ilgi ve destek de gelmesi dikkat çekti. Pehlivanlı, ziyaretlerin belirli bir program dahilinde devam edeceğini belirterek, “Kentimizde esnafın güçlü ve mutlu olması için çalışmalarımız sürecek” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.