Öztürk’ten Kırıkkale’ye geleceğe nefes olacak hayrat

Öztürk’ten Kırıkkale’ye geleceğe nefes olacak hayrat
 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Sulakyurt-Balışeyh yolu üzerinde kendi imkanlarıyla yaptırdığı hayratın açılışını gerçekleştirdi. Açılış, öğle namazı sonrası adak kesimi ve dualarla yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, toplum yararına önemli bir projeyi hayata geçirdi. Sulakyurt ile Balışeyh ilçeleri arasında, tamamı kendi imkanlarıyla finanse edilen kapsamlı bir hayrat çalışmasının açılışı, bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

zturk.png

Açılış programı öğle namazının ardından yapılan adak kesimi ve dualarla başladı. Halil Öztürk, yaptığı açıklamada Kur’an-ı Kerim’den Bakara Suresi 148. ayeti hatırlatarak, “Nerede olursanız olun, Allah sizin hepinizi bir araya getirecektir. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir.” diyerek, bu hizmetin gelecek nesiller için bir miras olduğuna vurgu yaptı.

HAYRAT İÇERİĞİNDE NELER VAR?

Milletvekili Öztürk’ün öncülüğünde yapılan hayratta şunlar yer alıyor:

Bay ve bayanlar için ayrı mescid ve tuvaletler

Üçlü mermer çeşme

100 adet fidan dikimi

Sokak hayvanları için suluk (yalak)

Güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma sistemi

Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları

Kilit parke taşı döşemesi

Öztürk, bu projeyle hem bölge halkına sosyal ve dini bir alan kazandırmayı hem de doğaya katkı sunmayı amaçladığını belirtti. Ayrıca hayrın yapılmasında arazi tahsisini sağlayan Sandalcı Ailesi’ne de teşekkürlerini iletti.

TOPLUMA ÖRNEK OLACAK BİR ADIM

Vatandaşların büyük teveccüh gösterdiği açılışta, projeye dair memnuniyet ve takdir ifadeleri dikkat çekti. Halil Öztürk, “Bu çalışmalar bugünü değil, yarını düşünerek atılmış adımlardır. Hem ceddimize hem evlatlarımıza karşı sorumluluğumuzdur,” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.