Öğrenci servisi devrildi: 10 yaralı
Sivas’ta etkisini sürdüren soğuk hava ve kar yağışı, ulaşımda aksamalara ve kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor. Edinilen bilgilere göre olay, Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya köyü ile Kalkım beldesi arasındaki karayolunda meydana geldi.
KAR VE BUZLANMA KAZAYI BERABERİNDE GETİRDİ
Taşımalı eğitim kapsamında öğrencileri taşıyan servis minibüsü, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı ve yoldaki buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kayganlaşan yolda savrulan araç, yol kenarındaki şarampole devrildi.
BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 10 öğrenci, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralı öğrencilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu, tedbir amaçlı müşahede altına alındıkları öğrenildi.
İNCELEME BAŞLATILDI
Güvenlik güçleri, kaza sonrası bölgede yeni bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alırken, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.