Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney’den MKE Anaokulu’na ziyaret
Yayınlanma:
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında MKE Anaokulu’na giden Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğretmenlerle buluşarak eğitim faaliyetlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı çerçevesinde MKE Anaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette, okulun eğitim faaliyetlerini ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Güney, Okul Müdürü Fatma Arslan’dan bilgi aldı.
Ziyaret sırasında öğretmenlerle de bir araya gelen Güney, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yapılan hazırlıklara dair görüş alışverişinde bulundu. Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Güney, çocukların eğitiminde gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti.
Gerçekleştirilen ziyaretin, okul-idaresi ve öğretmenler arasında iletişimi güçlendirdiği, yeni döneme hazırlık sürecine katkı sunduğu belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.