MHP Yahşihan kongresinde yoğun katılım: Deniz Çavdar başkanlığa seçildi

MHP Yahşihan kongresinde yoğun katılım: Deniz Çavdar başkanlığa seçildi
 Muhabir
MHP Yahşihan İlçe Teşkilatının olağan kongresine Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Mekki Varol ve Merkez İlçe Başkanı Melike Boran İsmailoğulları katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan İlçe Teşkilatı'nın olağan kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Mekki Varol ve Merkez İlçe Başkanı Melike Boran İsmailoğulları'nın yer aldığı kongrede Deniz Çavdar ilçe başkanlığı görevine seçildi.

deniz-cavdar-mhp-yahsihan-baskani

MHP YAHŞİHAN İLÇE KONGRESİ'NDE GENİŞ KATILIMLI BULUŞMA

Kırıkkale'de MHP teşkilatları kongre coşkusunu sürdürmeye devam ediyor. Yahşihan İlçe Teşkilatı'nın olağan kongresi, parti yönetiminin ve ülküdaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Siyasi atmosferin yüksek olduğu kongreye geniş bir protokol katılımı sağlandı.

halil-ozturk-mekki-varol-melike-boran-yahsihan

DENİZ ÇAVDAR İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVRALDI

Gerçekleştirilen seçimlerin ardından MHP Yahşihan İlçe Başkanlığı görevini Deniz Çavdar devraldı. Yeni yönetimiyle birlikte tebrikleri kabul eden Çavdar, ilçe genelinde bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirtti.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK VE İL BAŞKANLIĞINDAN BİRLİK MESAJLARI

Kongreye katılan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Mekki Varol ve Merkez İlçe Başkanı Melike Boran İsmailoğulları, teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Yahşihan'a, Kırıkkale'ye ve partiye hayırlı olması temenni edilen kongrede, yeni yönetime başarı dilekleri iletildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum