Komşu ilde kayak şöleni var

Komşu ilde kayak şöleni var
Çankırı’nın gözde kış turizmi merkezi Yıldıztepe, Okullararası Kayak İl Birinciliği yarışlarına ev sahipliği yapıyor! Genç sporcular, Alp ve kuzey disiplini kategorilerinde kıyasıya mücadele edecek.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Kayak İl Birinciliği yarışları, 26 Şubat Çarşamba günü Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde gerçekleşecek. Saat 10.00'da başlayacak organizasyonda, genç sporcular kuzey disiplini kayaklı koşu ve Alp disiplini kategorilerinde mücadele edecek.

kayak.jpeg

Küçük, yıldız ve genç A/B kategorilerinde düzenlenecek olan yarışmalara, Çankırı'nın farklı okullarından sporcular katılacak. Kız ve erkek sporcuların kıyasıya rekabet edeceği yarışlarda, Çankırı'nın en iyi kayakçıları belli olacak. Yıldıztepe’nin doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleştirilecek organizasyon, hem sporcular hem de izleyiciler için heyecan dolu anlara sahne olacak. Çankırı’da kış sporlarını yaygınlaştırmak ve yetenekli sporcuları keşfetmek amacıyla düzenlenen yarışmalara tüm sporseverler davetli!

Kaynak:Çankırıhabernet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.