Kırıkkale’ye değer katan buluşma: Sosyal dayanışma turizmle birleşiyor

Kırıkkale’ye değer katan buluşma: Sosyal dayanışma turizmle birleşiyor
 Muhabir
Kırıkkale’nin tanınmış hayırsever isimleri Feyyaz Avan ve Zekeriya İşler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ergeç’i makamında ziyaret ederek şehrin kültürel geleceğine dair istişarelerde bulundu.

Şehrin sosyal dokusuna dokunan, hayır faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle adlarından sıkça söz ettiren Kırıkkale’nin "gönül insanları" Feyyaz Avan ve Zekeriya İşler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ergeç’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İŞ BİRLİĞİ MESAJI ÖN PLANA ÇIKTI

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Kırıkkale’nin toplumsal dayanışma ruhu ve kültürel zenginlikleri ele alındı. Şehirde yürüttükleri projelerle toplumsal kalkınmaya destek veren Avan ve İşler, Müdür Ergeç ile kültür ve turizm alanında gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar üzerine verimli bir değerlendirme yaptı.

"KIRIKKALE İÇİN DEĞER ÜRETİYORLAR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ergeç, hayırsever hemşehrilerine teşekkürlerini şu sözlerle ifade etti: "Şehrimizde yürüttükleri sosyal sorumluluk faaliyetleriyle toplumsal dayanışmaya önemli katkılar sunan kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Kırıkkale’mize değer katan gönüllü çalışmaları ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

ŞEHRİN GELECEĞİ İÇİN ORTAK AKIL

Toplantı sonunda, Kırıkkale’nin tanıtımı ve kültürel mirasının gelecek nesillere aktarılması noktasında sivil toplum ve kamu iş birliğinin önemi vurgulandı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.