Kırıkkale’nin sevilen Valisine hac öncesi ziyaret: Selamlar Düzce’ye ulaştı
Kırıkkale Siyer-i Nebi Kurucusu ve Eski Cidde Basın Ateşesi Bahattin Akyön, örnek bir vefa örneği sergileyerek Düzce Valisi Mehmet Makas’ı ziyaret etti. Kırıkkale’de görev yaptığı dönemde vatandaşla kurduğu samimi diyaloglarla iz bırakan Vali Makas ile bir araya gelen Akyön, ziyaretin ardından duygu yüklü bir açıklama yaptı. Vefanın önemine vurgu yapan Akyön, "Makamlar, mevkiler geçici deriz hepimiz. Bazısı buna yürekten inanır; ebedi dostluk der, vefa der, vefa Peygamber sünnetidir der ve bu dostluğu devam ettirir" ifadelerini kullandı.

KIRIKKALELİLERİN SELAMI VALİ MAKAS’A İLETİLDİ
Ziyaretin en anlamlı yönlerinden biri de Kırıkkale halkının Vali Makas’a olan özlemi oldu. Bahattin Akyön, Kırıkkale’den kendisi aracılığıyla selam gönderen hemşehrilerimizin selamlarını bizzat Vali Mehmet Makas’a iletti. Düzce’deki yeni görev yerinin hayırlı ve mübarek olması temennisinde bulunan Akyön, Vali Makas’ın Kırıkkale’deki hizmetlerinin unutulmadığını bir kez daha hissettirdi.

MAKAMLAR GEÇİCİ, DOSTLUKLAR EBEDİ
Ziyaretin zamanlaması da oldukça manidardı. Kutsal topraklara, hac vazifesini yerine getirmek üzere gitmeye hazırlanan Vali Mehmet Makas’a "hayırlı yolculuklar" dileyen Akyön, Müslümanların birbirini sevmesinin imanın bir gereği olduğunu belirtti. Akyön, "Müslüman Müslümanı sevmek zorundadır. Müslüman Müslümana vefalı davranmak, bir olmak zorundadır. İşte bu duygular ile yeni bir sayfa, yeni bir yolculuk için Saygıdeğer Valimizi ziyaret ettik" dedi. Vali Mehmet Makas ise bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırıkkale halkına olan sevgisini ve selamlarını Bahattin Akyön aracılığıyla gönderdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.