Kırıkkale’nin acı kaybı! Nokta Camii’nde cenaze namazı kılındı
Yayınlanma:
Kırıkkale’nin tanınmış esnaflarından, Metro Firması personeli Halit Aktaş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aktaş, Nokta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.
KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
Ovacık Mahallesi’nin uzun yıllardır esnaflığını yapan ve güler yüzüyle tanınan Halit Aktaş, geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi Yusuf Güni’nin de eniştesi olan Aktaş’ın vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
PROTOKOL VE VATANDAŞLAR SAF TUTTİ
Merhum Halit Aktaş için bugün öğle namazına müteakip Nokta Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, protokol üyeleri, esnaf arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Makas, cenaze namazının ardından Aktaş ve Güni ailelerine taziyelerini ileterek, merhuma Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır diledi. Merhum Aktaş, kılınan namazın ardından dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.