Kırıkkale'den Gönül Dağı'na oyuncu

Kırıkkale'den Gönül Dağı'na oyuncu
 Muhabir
Kırıkkale'nin tanıtım yüzü Çağlar Yumuşak, TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 6. sezon onayı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yumuşak, bu sezon dizide sınırlı yer alabildiğini de belirtti.

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Gönül Dağı, 6. sezon onayını aldı. Dizide rol alan ve Kırıkkale’nin tanıtım yüzü olarak bilinen başarılı oyuncu Çağlar Yumuşak, müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

“Hayırlı olsun, Gönül Dağı dizimiz 6. sezon onayını da aldı” ifadeleriyle mutluluğunu dile getiren Yumuşak, dizide bugüne kadar toplam 18 bölümde yer aldığını hatırlattı. Bu sezon yalnızca iki bölümde rol aldığını belirten oyuncu, bunun nedeninin iş yoğunluğu ve Kırıkkale için sürdürdüğü çeşitli çalışmalar olduğunu ifade etti.

Anadolu’nun samimi öykülerini ekrana taşıyan ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Gönül Dağı dizisi, yeni sezonda da izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Yumuşak’ın hem oyunculuk kariyerine hem de memleketi Kırıkkale’ye verdiği önem, hayranları tarafından takdirle karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum