Kırıkkale’de yangın paniği: Hurda yığınları alev topuna döndü!

Kırıkkale’de yangın paniği: Hurda yığınları alev topuna döndü!
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de Eski Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir hurda ayrıştırma işletmesinde bugün bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler çevrede panik yarattı.

Kırıkkale’nin köklü sanayi bölgelerinden biri olan Eski Sanayi Sitesi, bugün hareketli ve korku dolu dakikalara sahne oldu. Sitede faaliyet gösteren bir hurda ayrıştırma işletmesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

yangin

İTFAİYE EKİPLERİ ZAMANLA YARIŞTI

İşletmedeki geri dönüşüm malzemelerinin ve hurda yığınlarının alev almasıyla kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki dükkan sahiplerinde paniğe yol açtı. Gökyüzünü kaplayan yoğun duman şehrin birçok noktasından görülürken, olay yerine çok sayıda Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekibi sevk edildi.

Olayın detayları şu şekilde:

  • Hızlı Müdahale: İtfaiye ekipleri, alevlerin komşu dükkanlara ve yanıcı materyallere sıçramaması için dört koldan müdahale başlattı.

  • Kontrol Altına Alındı: Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, çevre binalara zarar vermeden kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

  • Soğutma Çalışmaları: Yangının ardından işletmede uzun süre soğutma çalışması yapıldı.

​​​​​​​yangin1​​​​​​​

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Şans eseri herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı olayda, hurda ayrıştırma merkezinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler devam ederken, yetkililer sanayi esnafını özellikle yanıcı maddelerin depolanması konusunda daha dikkatli olmaları yönünde uyardı.

yangin3​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.