Kırıkkale’de yağmur, motosiklet kazasına neden oldu
Yayınlanma:
Kırıkkale’de akşam saatlerinde başlayan yağmur, yol kayganlığına ve su birikintilerine yol açarken, otogar kavşağında motosiklet kazası meydana geldi
Kırıkkale’de 24 Nisan Perşembe akşamı başlayan yağmur, şehri etkisi altına aldı. Saat 17:00 civarında başlayan sağanak, şehirde su birikintilerine ve yolun kayganlaşmasına sebep oldu. Bu olumsuz hava koşulları, özellikle trafikte aksamalara yol açtı.
Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda, otogar kavşağında bir motosiklet kazası meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, kaygan yolda dengesini kaybederek düştü. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, sürücüye müdahale etti. Şans eseri, kazada sürücü yalnızca hafif yaralar aldı ve durumu iyi.
Yetkililer, yağışlı hava koşullarına karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Trafikte güvenliği sağlamak amacıyla, yağmurlu havalarda hızın düşürülmesi ve dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.