Kırıkkale'de trafikte araç kurşunlandı: Faili kısa sürede yakalandı

Kırıkkale'de trafikte araç kurşunlandı: Faili kısa sürede yakalandı
Kırıkkale Sanayi Mahallesinde 12 Şubat 2025 tarihinde meydana gelen araç kurşunlama olayının faili, yapılan çalışmalar sonucu M.V.Ö. olarak belirlendi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 12 Şubat 2025 tarihinde Sanayi Mahallesi'nde gerçekleşen araç kurşunlama olayı ile ilgili bir açıklama yaptı. Edinilen bilgilere göre, Ö.F.B. ve M.B. isimli şahısların içinde bulundukları araç, trafikte durdukları esnada yanlarında bulunan bir araçtan silahlı saldırıya uğradı.

silahh.jpg

Kırıkkale Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili başlattığı hızlı ve titiz çalışmalar neticesinde, saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin M.V.Ö. olduğu tespit edildi. Olayda kullanılan silah ile birlikte kısa sürede yakalanan şüpheli, gerekli yasal işlemler için adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, olayın takipçisi olduklarını ve çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini duyurdu. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.