Kırıkkale'de Şehit Eren Bülbül Dart İl Şampiyonası başladı!

Kırıkkale'de Şehit Eren Bülbül Dart İl Şampiyonası başladı!

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şehit Eren Bülbül 3. Ayak Dart İl Şampiyonası, Şehit Ümit Çelik Çok Amaçlı Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla start aldı.

dart1.jpg

Toplam 53 sporcunun katıldığı şampiyonada, sporcular hedeflerindeki en yüksek puanı almak için kıyasıya mücadele ediyor. Şampiyonanın ilk günü, özellikle minikler ve yıldızlar kategorilerindeki çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Genç yetenekler, isabetli atışları ve centilmenlikleriyle göz doldurdu.

İLK GÜN TAMAMLANDI, MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU!

dart2.jpg

İki gün sürecek şampiyonanın ilk etabı, minikler ve yıldızlar dart müsabakalarının tamamlanmasının ardından madalya ve kupa töreniyle sona erdi. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, turnuvanın ilk gününü başarıyla tamamlayan ve dereceye giren sporcuları tebrik etti. Şampiyona, ilimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek sporcuların belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor.

İl Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, "Sporcularımız oklarını hedeflerindeki en yüksek puanı almak için fırlattılar. Kıyasıya geçen minikler ve yıldızlar dart müsabakasının 1. günü madalya ve kupa törenin ardından sona ermiştir. Dereceye giren sporcularımızı tebrik eder, İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek sporcularımıza da başarılar dileriz," ifadelerine yer verdi.

Şampiyonanın ikinci gününde, diğer kategorilerdeki heyecan dolu mücadelelerin ardından, Kırıkkale'yi ulusal düzeyde temsil edecek tüm sporcular kesinleşmiş olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.