Kırıkkale’de sanat zamanı: Yıl sonu resim sergisi başlıyor
Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi, yıl boyunca süren resim kurslarının meyvelerini sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 1. Yıl Sonu Karma Resim Sergisi, 12 Temmuz 2025 Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek açılış kokteyli ile kapılarını açıyor.
Dokuz aylık yoğun bir sanat eğitiminin ardından öğrencilerin hazırladığı akrilik, pastel, sulu boya, kuru boya, karakalem ve karışık tekniklerden oluşan çok sayıda eser, Bilim Merkezi'nin sergi alanında görücüye çıkacak. İki dönem süren kurs süreci boyunca ortaya konan eserler, genç yeteneklerin sanata olan tutkularını ve gelişimlerini gözler önüne seriyor.

Sergi sadece eserlerle sınırlı kalmayacak; açılış etkinliğinde iki özel program da sanatseverlerle buluşacak. Katılımcılar, “Tablolar Canlanıyor” adlı performans gösterisiyle sanatın sahneyle buluşmasına tanıklık ederken, Vincent Van Gogh Müzesi temalı özel alanda ise ünlü ressamın dünyasına kısa bir yolculuk yapma fırsatı bulacak.
Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, etkinliğin sanatın toplumla buluşmasına katkı sunacağını vurgulayarak, tüm Kırıkkalelileri bu özel sanat buluşmasına davet etti. Sergi, 19 Temmuz 2025 tarihine kadar Bilim Merkezi’nde ziyaretçilere açık olacak.
Sanatın kalbi bu yaz Kırıkkale’de atacak!
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.