Kırıkkale'de minikler atıkları dönüştürerek defile verdi

Kırıkkale'de minikler atıkları dönüştürerek defile verdi
 Muhabir
Geraldine Saran İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin geri dönüşüm temalı yıl sonu sergisi, çevre bilinci ve yaratıcılığı bir araya getirdi.

Kırıkkale Geraldine Saran İlkokulu anasınıfı öğrencileri, yıl sonu sergisinde çevre bilinciyle hazırladıkları geri dönüşüm temalı tasarımlarıyla izleyenleri hayran bıraktı. Miniklerin büyük emekle ortaya koyduğu serginin açılışı, Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

saran1.jpg

Öğretmen Aleyna Muslu rehberliğinde hazırlanan etkinlikte, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan kostümler ve çeşitli tasarımlar dikkat çekti. Velilerin de büyük destek verdiği etkinlikte, çocukların hayal güçleriyle hazırladıkları çalışmalar stantlarda sergilendi.

saran2.jpg

Görsel bir şölen havasında geçen programda, hem çevre bilinci aşılandı hem de miniklerin el emeğiyle oluşturduğu ürünler takdir topladı.

Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, yaptığı açıklamada çocukların küçük yaşta çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı. Okul Müdürü Gülnihan Akyürek, öğretmenler ve velilere teşekkür eden Güney, bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelişimine katkı sunduğunu belirtti.

saran3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.