KIRIKKALE’DE MAVİCAFEBİSTRO RÜZGARI

KIRIKKALE’DE MAVİCAFEBİSTRO RÜZGARI
Kırıkkale Yenişehir’de Ülkü Toksoy ve Ömer Çetin tarafından Mavi Cafebistro hizmete açıldı.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Mavi Cafe’nin açılışına Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale Odalar Birliği Başkanı Osman Cebeci Müsiad Başkanı Ahmet Çetin, Yahşihan Belediye Meclis Üyesi Hakan Şansal ve Kırıkkale esnaflarından eski AK PARTİ merkez ilçe başkanı Emrah Doğan ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

ZENGİN MENÜSÜ İLE HİZMETİNİZDE

Mavi CAFE 08:00 02:00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verecek. Farklı bir konsept ve değişik yemek çeşitleriyle soğuk içecekler, zengin ara ve ana öğün yemekleri, tatlılar, bünyesinde barındırdığı oyun salonu ile Kırıkkale’ye farklı bir ivme kazandırdı.

Açılışı katılan Osman Türkyılmaz, Osman Cebeci, Ahmet Çetin , Hakan Şansal ,Emrah Doğan kurdeleyi keserek Kırıkkale iline hayırlı olmasını diledir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.