Kırıkkale’de eğitim bölgesi müdürler kurulu toplantısı yapıldı

Kırıkkale’de eğitim bölgesi müdürler kurulu toplantısı yapıldı
 İnternet Editörü
Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney’in başkanlığında, eğitim bölgelerinde görev yapan okul yöneticileriyle “Eğitim Bölgesi Müdürler Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi.

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından kentteki 5 farklı eğitim bölgesinde görev yapan okul yöneticilerinin katılımıyla “Eğitim Bölgesi Müdürler Kurul Toplantısı” düzenlendi.

Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda, bölgelere bağlı okulların iş ve işlemleri kapsamlı şekilde değerlendirildi. Ayrıca, okullar arasında iş birliği ve koordinasyonun artırılması, ortak projelerin geliştirilmesi ve eğitsel faaliyetlerin etkin biçimde yürütülmesi gibi önemli konular ele alındı.

Güney, eğitimde niteliğin yükseltilmesi için yapılan bu tür istişare toplantılarının önemine vurgu yaparak, birlikte hareket etmenin verimliliği artıracağını ifade etti.

Toplantıya Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Ali Güder ile eğitim bölgelerindeki okul müdürleri ve yöneticiler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.